Länkar

 

  jarvso-logo_bla
Turistbyrån i Järvsö hjälper dig att hitta och boka boende samt olika evenemang i och kring Järvsö

 

 


 jarvsobacken
 
Skidåkning i 20 nedfarter, med 8 liftar och 4 rullband. Järvsöbacken är en av Sveriges största anläggningar för skidåkning med över 200.000 gäster.

 

 


harsalogobrun_genomskinlig

 

Harsa vinner i längden! Snösäkra Harsa ligger 400 m ö h och här brukar snön komma i oktober och ligger kvar en bit in i april. 80 km välpreparerade skidspår i underbar natur som passar allas konditioner och färdigheter. Från 1,5 km till 20 km klassiska spår. Vi har även skatespår 10 km. Tillgång till vallabod, vallaservice och butik finns. Vi har även elljusspår på 3 km men många av våra banor går det mycket bra att åka med pannlampa. Det är en fantastisk upplevelse när det är månljust! Vi är ute och spårar varje dag med bandvagn eller skoter. Snögaranti: Målet är minst 5 km klassiskt åkbara spår mellan 1 november och 15 april.
 

Järvsö Motor

DIN MOTORBUTIK I HÄLSINGLAND

Vi är auktoriserade ÅTERFÖRSÄLJARE OCH VERKSTAD för HARLEY-DAVIDSON-HONDA-DUCATI-KTM Motorcyklar POLARIS-ATV- & Snöskoter HUSQVARNA Skog- & Trädgårdsmaskiner.

Självklart jobbar vi med alla andra fabrikat också.

 


imraw
Flotte/snöskotersafari och vattenskoter i Järvsö. Kanske ditt livs upplevelse – passa på att prova en skotersafari, flottetur eller vattenskoter i en fantastisk natur! Våra guider och nya maskinpark ger dig en
upplevelse utöver det vanliga!
 

 


JBP_CMYK_TEXT_176Här är Sveriges roligaste cykelpark – med downhilleder i alla nivåer – från enklaste gröna till avancerad svart. Här åker vi lift upp på berget – och cyklar ner i leder. Det här är en unik cykelupplevelse.

 

 


 upplev_jarvso_logo

Prova på Forsränning, Riverboarding, Kajakturer, Forspaddling, klättring. Uthyrning av kajak & långfärdsskridskor.

 


stenegardStenegård i Järvsö är ett av Hälsinglands mest välkända och omtyckta besöksmål. Stenegård erbjuder något för alla, ung som gammal. Kultur i olika former, hantverk och byggnadsvård, konserter, musik, shopping, auktioner, restaurang, café, barnaktiviteter och en vacker trädgård. Sommaren 2013 invigs besökscentrum för Världsarvet Hälsingegårdar på Stenegård. Lokaler att hyra för konferens och events. Gården är öppen varje dag hela sommaren.  
 
 

jarvzoo_logo

Järvzoo är öppet alla dagar, året om. Det innebär att det alltid händer något roligt hos oss, oavsett vilken tid på året du hälsar på. Att följa djur och natur när årstiderna skiftar är magiskt.

 


Sköllingas hästturer

Sköllingas hästturer i Järvsö

Upplev vårt vackra landskap här i Ljusnans dalgång, med vagn – eller släde vintertid. Våra hästar, Boy och Arn kan i par dra oss i den stora prärievagnen. Vi kör bröllops- och Vippturer med vår vackra Viktoriavagn från 1800-talet. Vi ordnar gärna turer då vi vid uppehåll serverar kolbullar med tillbehör. Enskilda turer ordnas efter beställning.

 


 Anders-Pers Fikabod

Anders-Pers Fikabod

På Anders-Pers Fikabod bakas allt fikabröd på farmors och mormors vis med lokalt mjöl. 

 

 

 


condis_barokok_logo320

Vår tanke är att maten som vi lagar skall vara välgjord och gjord från grunden baserad på lokala/svenska och utvalda varor. Vi gör det på ett modernt men enkelt sätt som vi hoppas passar både smak och plånbok. Vi har ett varierat utbud på både alkoholhaltiga samt alkoholfria drycker så att så många som möjligt ska hitta något som passar sin smak.

Vi önskar er & era smaklökar en skön och trevlig stund här hos Oss!

 

creperie

Våra franska pannkakor, crepes, fyller vi gärna med nånting sött men galetterna som görs på en smet av bovete och vatten, och därför är glutenfria, får en matigare fyllning av tex olika ostar, kött och sallad. Kaffeälskare är vi med och vi lägger stor vikt vid ett gott kaffe! Från bönor av finaste sort serverar vi gärna espresso, latte och bryggkaffe med stor omsorg. Lemonader och lyxiga juicer finns också på menyn franska, svenska, och brittiska krav-märkta drycker i vackra flaskor!
                                                                     Varmt välkommen att besöka Järvsö och Järvsö Creperie.

 


jarven

Här erbjuder vi en meny som är varierande i både smaksättningen och visuellt. Vi arbetar med högklassiska råvaror, och till din pizza får du alltid färska råvaror. Förhoppningen är att du ska hitta måltider och drycker som passar bra för dina behov och önskemål…

 


 

 Järvsö Blomsterhandel

jarvsoblomster
Vi har många års erfarenhet av att binda blommor – på höjden och tvären, romantiskt eller stilrent.
Vill du ha blommor till en håruppsättning, en snygg veckobukett till företaget eller en bordsdekoration till festen? Om ni vill ha inspiration kan ni titta in på på vår hemsida. Ni kan också med förtroende ge oss fria händer att skapa något som vi tror passar bra för det tillfället då ni önskar ett personligt blomsterarrangemang.
– Vi ordnar det mesta i blomväg med inlevelse och glädje!
 

Namnlös

Köp – Hyr – Sälj – Laga Cyklar hos Järvsö Cykelservice. Fynda – Handla – Sälj – hos Järvsö Loppis & Antik. Miljösmart med återbruk